Smeg en Dolce & Gabbana brengen de schoonheid van de Middellandse zee naar de keuken

Een resultaat van Italiaanse trots, vakmanschap en esthetiek

Smeg en Dolce & Gabbana doen het opnieuw! Na de Sicily is my love-collectie, slaan de twee Italiaanse love brands opnieuw de handen in elkaar en nemen je deze keer mee naar betoverende mediterrane oorden. Met trots introduceren ze de langverwachte Blu Mediterraneo-collectie, een prachtige serie huishoudapparatuur die vanaf juli verkrijgbaar zal zijn. Breng de schoonheid van de Middellandse Zee naar jouw keuken!

De Blu Mediterraneo-lijn, een unieke samenwerking tussen de gerenommeerde fabrikant van kleine en grote huishoudapparatuur Smeg en het iconische modemerk Dolce & Gabbana, betovert je met de verschillende kleurtinten geïnspireerd op de golven van de Middellandse Zee. Van de puurheid van wit tot de sereniteit van blauw, deze kleurschakeringen vormen de onmiskenbare hoofdrolspelers van deze nieuwe collectie. Ze worden naadloos gecombineerd met de levendigheid en verfijning van de typerende maiolica-print, een bijzonder patroon dat diep geworteld is in de Zuid-Italiaanse cultuur en een eerbetoon vormt aan de waarden van Fatto a Mano en buitengewoon vakmanschap.

Op een meesterlijke wijze combineert het nieuwe gamma de creativiteit van Dolce & Gabbana met het onmiskenbare design van Smeg. Dit revolutionaire samenspel tussen twee Italiaanse meesters introduceert een geheel nieuwe beleving van keukenapparatuur. Niet langer beperkt tot eenvoudige producten, zijn deze apparaten ware kunstwerken die een vleugje elegantie en verfijning aan elke keuken toevoegen.

De Blu Mediterraneo-collectie is op en top Italiaans erfgoed en bevat 6 kleine huishoudapparaten: 

De Blu Mediterraneo-collectie van Smeg en Dolce & Gabbana is vanaf juli beschikbaar op de website van Smeg en verschillende Smeg-verkooppunten (Meubles Rosa - Luik, Verfaillie Bauwens - Knokke, Krëfel - Brussel Toison d’or).

 

Download hier de beelden in hoge resolutie

 

Benieuwd naar de eerste samenwerking tussen Smeg en Dolce & Gabbana? Ontdek de Sicily is my love-collectie hier.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Smeg

Smeg is een Italiaanse fabrikant van kleine en grote huishoudapparatuur en sinds kort ook kookgerei, opgericht in 1948 en met hoofdkantoor in Guastalla in Reggio Emilia. De huishoudelijke apparatuur bestaan in verschillende designs die ontstaan uit de samenwerking met wereldgekende architecten en designers. De producten van Smeg dragen fier het label “Made in Italy”, worden tot in de kleinste details afgewerkt en zijn zowel performant als stijlvol. Bij Smeg gaan technologie en design hand in hand. Aandacht voor detail en ontwerpoplossingen brengen huizen tot leven die het beeld van hun bewoners weerspiegelen. Bij Smeg staan keukentoestellen centraal in het hart van het huis, een plek waar mensen kunnen samenkomen. Het Belgische filiaal Smeg Belgium bestaat sinds 1989 en is gevestigd te Puurs-Sint-Amands.